FUTURESTAGE: WAYLON EN ZIJN LIEFDE VOOR MUZIEK

18-01-2018

Zaterdag 9 juni staat Waylon met zijn fantastische band op de FutureStage van Retropop. Een optreden van Waylon staat voor intimiteit, liefde voor muziek en veel dansen.

Waylon vindt het geweldig dat de popmuziek van toen onder andere door Pioniers van de Nederpop, waarbij Nederlandse rockers uit de jaren zestig op tournee zijn met Johan Derksen, in leven wordt gehouden. We zijn allemaal schatplichtig aan onze muzikale voorgangers. Muziek gaat over doorgeven, dat geven ze nu door aan ons, zoals wij het ook weer gaan doorgeven aan de volgende generatie.

We kijken altijd op tegen Amerikaanse muzikanten, maar wij doen het in Nederland ook goed. We hebben hier ook geweldige gasten. Dat begon al met de Tielman Brothers, helemaal te gek, kijk eens naar die oude beelden van toen. Pure Rock 'n Roll in een periode met Elvis en de opkomst van The Beatles. Golden Earring is helemaal top, maar er is zoveel meer goede muziek in ons land.

" Waylon vindt dat er in de hele muziekcultuur veel veranderd is met de komst van internethttps://www.youtube.com/watch?v=g1I9d9WIxPY. " Veel is terug te vinden via Google. Jammer, want de zoektocht naar wat je werkelijk bemint wordt zoveel minder mooi als je er niet meer op uit hoeft te gaan om het te ontdekken. Vroeger ging je naar een platenzaak. De romantiek die daarbij kwam kijken is zoveel mooier, blijft ook veel meer hangen.

Klik op de foto voor een video