Parkeren

PARKEREN ZUID (GROTE RIETPLAS, EMMEN)
Navigatie: grote rietplas, emmen)

Komend vanuit de richting Zwolle (A28):
A28 vanuit richting Zwolle. Bij Hoogeveen de A37 richting Emmen/Meppen volgen. Neem afslag 5 Emmen Zuid (dus niet de eerste afslag Emmen – N34). Onder aan de afslag links (rotonde). Bij de volgende rotonde rechtdoor. Vervolgens de 1e afslag rechts (Verlengde Herendijk). Bij de rotonde (afslag Parc Sandur) rechtdoor de Verlengde Herendijk blijven volgen. Bij de volgende rotonde linksaf de Ericasestraat op richting (Rietplas, Zuidbarge, Emmen, Ter Apel). Bij de eerst volgende rotonde linksaf (Grote Rietplas).

Komend vanuit de richting Hardenberg (N34):
Op de N34 bij knooppunt Holsloot rechtsaf de A37 op richting Klazienaveen/Meppen (Dld). Neem afslag 5 Erica/Schoonebeek. Onder aan de afslag links (rotonde). Bij de volgende rotonde rechtdoor. Vervolgens de 1e afslag rechts (Verlengde Herendijk). Bij de rotonde (afslag Parc Sandur) rechtdoor de Verlengde Herendijk blijven volgen. Bij de volgende rotonde linksaf de Ericasestraat op richting (Rietplas, Zuidbarge, Emmen, Ter Apel). Bij de eerst volgende rotonde linksaf (Grote Rietplas).

PARKEREN NOORD (BOERWEG, EMMEN)

navigatie: boerweg 3, emmen

Komend vanuit de richting Groningen (N34):
N34 richting Hoogeveen. Neem de afslag Emmen Zuid. Vervolgens op de rotonde de derde afslag (linksaf), de rondweg op. Bij het eerste verkeerslicht (bedrijf Agrifirm aan de linkerkant) rechtsaf de Abel Tasmanstraat op. De weg volgen en rechtsaf De Veldstukken op (richting Rietlanden) en direct weer links de Boerweg op.

Komend vanuit de richting Drachten (N381):
Komende vanaf de N381 neem de afslag richting Hoogeveen/Coevorden op de N34. Neem de afslag Emmen Zuid. Vervolgens op de rotonde de derde afslag (linksaf), de rondweg op. Bij het eerste verkeerslicht (bedrijf Agrifirm aan de linkerkant) rechtsaf de Abel Tasmanstraat op. De weg volgen en rechtsaf De Veldstukken op (richting Rietlanden) en direct weer links de Boerweg op.

Komend vanuit de richting Ter Apel N391:
Vanaf Ter Apel bij binnenkomst Emmen op de rotonde rechtdoor de Rondweg op (richting Hoogeveen/Coevorden). Bij het zesde stoplicht (bedrijf Draka aan de linkerkant) linksaf de Abel Tasmanstraat op. De weg volgen en rechtsaf De Veldstukken op (richting Rietlanden) en direct weer links de Boerweg op.