Huisregels

HUISREGELS

Over het algemeen geeft het gedrag van onze gasten geen aanleiding om ze aan te spreken op de huisregels. Iedereen is goed te spreken en wil er een mooi feestje van maken. Maar, omdat Retropop alle terreinen in bruikleen heeft en moet voldoen aan de strenge eisen op de vergunningen, ontkomen we er niet aan om een paar regels op papier te zetten.

De Camping is alleen voor tenten, campers, caravans en vouwwagens toegestaan (dus NIET voor de gelegenheid omgebouwde busjes, mpv’s, aanhangers of stationwagens)!

Enkel officieel door de RDW als camper/caravan gekeurde voertuigen worden toegelaten.

Voorwaarde voor kamperen op de Retropopcamping is derhalve het naleven van de huisregels in combinatie met een waanzinnig goed humeur.

Huisregels

1. AANSPRAKELIJKHEID
Retropop kan niet aansprakelijk gesteld worden voor persoonlijk letsel, verlies/diefstal en/of beschadiging van goederen. Wel helpen wij u graag mocht bovenstaande zich voordoen.

2. AFVAL
Bij aankomst ontvangt u van ons een ecologisch verantwoorde vuilniszak. Deze kunt u gebruiken om het afval gescheiden in de bijbehorende container te deponeren. Houd de kampeerplaats schoon en netjes.

Het schoonste kampeervak van de camping zal aan het eind van het festival de complimenten mogen ontvangen van onze campingburgemeester!

3. AUTO
Na afkoppelen van de caravan en/of het uitladen van de tent en bagage moet de auto op de parkeerplaats worden gestald. De camping is autovrij, bovendien niets lekkerder dan met de blote voeten door het gras sjokken!

4. BARBECUES
Alleen aluminium wegwerpbarbecues zijn toegestaan. Maar kijk uit met speklappen…. 

5. DRANK/ETEN
Eigen drank en etenswaren mogen niet mee naar het festivalterrein, we willen kruisbesmetting voorkomen.

6. GASINSTALLATIES EN GROTE GASFLESSEN
Alleen eenmalige gasflessen met een maximale inhoud van 450 gram zijn toegestaan.

7.  GETTOBLASTERS/GELUIDINSTALLATIES ANDERS DAN EEN POCKETRADIO/MOBIELTJE OF TABLET
Deze zijn niet toegestaan op het campingterrein, zingen uit volle borst met elkaar daarentegen is geheel toegestaan! En hier en daar de klanken van een akoestische gitaar wordt door de organisatie van harte toegejuicht!!

8. GLAS
Glaswerk is op het hele terrein verboden. Maar bier of een wijntje uit een mooi plastic bekertje smaakt vaak net zo goed!

9. HANDEL
Het is niet toegestaan om zonder toestemming van de organisatie goederen te verhandelen op het Retropopfestivalterrein, de camping of de parkeerterreinen. Het onderling verhandelen van een vriendelijke groet, glimlach of knipoog is wel toegestaan!

10. HUISDIEREN
Huisdieren worden, mede voor hun eigen bestwil, niet toegelaten op de camping.

11. MAXIMUM SNELHEID
Maximum snelheid op de camping is 5 km/uur. Voorkom dus dat je na het festival wordt geconfronteerd met een enveloppe van het CJIB.

12. STROOM
Er zijn stroomaansluitingen aanwezig. Je eigen Aggregaat op een aanhanger meenemen keuren wij dus af. Per eenheid is één 220V aansluiting aanwezig.

13. TOEGANGSLEEFTIJD
Personen onder de 16 jaar hebben alleen toegang onder begeleiding van een verantwoordelijke meerderjarige. Voor alcoholverkoop gelden de wettelijke regels. Dus “nix 18”

14. VUUR
Vuur is gevaarlijk. Helemaal met zoveel tenten bij elkaar. Open vuur is dan ook ten strengste verboden. Hierop moeten wij streng toezien; ook ’s nachts en met camera’s. Er hangen op meerdere plekken op de camping brandblussers. Verstandig om bij aankomst even te kijken waar deze zich bevinden.

15. ZWEMMEN
De camping ligt deels aan het strand, dus bij mooi weer kan de zwembroek of bikini aan. Echter hebben wij geen badmeesters in dienst en wordt er op zwemmen geen toezicht gehouden. Wij adviseren derhalve het gebruik van zwembandjes en is zwemmen geheel voor eigen risico.

NIET NALEVEN HUISREGELS
Niet naleven van de huisregels kan er toe leiden dat onze gastvrijheid eindigt, wat in het slechtste geval verwijdering van het campingterrein tot gevolg heeft. U dient dus ten allen tijde de aanwijzingen van de camping stewards opvolgen. Gelukkig werken wij met een vriendelijk waarschuwingssysteem, echter werkt deze maar 1 keer. Na de eerste waarschuwing volgt ons vriendelijk verwijderingssysteem.